Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Case

Frappant

‘Snackable’ social media video’s om klanten te werven en naamsbekendheid te vergroten.

Doel
werven van klanten en klantretentie verhogen
Sector
Horeca

De uitdaging

Potentiële klanten werven en bestaande klanten laten terugkomen

Frappant is een restaurant in Nijmegen. Iedere maand hebben zij een nieuwe menukaart voor hun gasten. Deze nieuwe menukaart willen ze opeen opvallende en onderscheidende manier onder de aandacht brengen aan potentiële en bestaande klanten.

De oplossing

‘Snackable’ social media video’s om klanten te laten watertanden

VideoExpress heeft gekozen voor video’s die de kijkers laten zien hoe de kok de gerechten bereidt in de keuken. In deze korte en aantrekkelijke shots worden de kijkers lekker gemaakt voor de nieuwe gerechten. Als je de beelden ziet, wil je de gerechten toch ook proeven? Bekijk hieronder video's van dit project.

 

Het resultaat

Toename in het aantal reserveringen

In de periode wanneer de video’s werden getoond nam het aantal reserveringen bovengemiddeld toe vergeleken dezelfde periode vorig jaar. De ‘snackable’ social media video’s helpen Frappant met het groeien in het aantal nieuwe klanten én bestaande klanten te laten terugkomen.