Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Case

Leraar in Nijmegen

Leraar in Nijmegen en VideoExpress hebben een slimme videostrategie met wervingsvideo’s geproduceerd voor het werven van potentiële leraren in de regio Nijmegen.

Doel
Werven van leraren
Sector
Onderwijs

De uitdaging

Potentiële leraren triggeren om leraar te worden in het middelbare onderwijs van Nijmegen

Het middelbare onderwijs van Nijmegen ervaart momenteel dat het een uitdaging is om voor tekortvakken leraren te werven. In de toekomst wordt er voorspeld dat er een tekort dreigt voor alle vakken. Verder wordt de prachtige werkomgeving als leraar in Nijmegen nog onvoldoende overgebracht aan potentiële leraren.

De oplossing

Een slimme videostrategie met wervingsvideo’s die helpen bij het werven van leraren voor de regio Nijmegen

In de wervingsvideo’s focussen we op waarom leraar worden in Nijmegen bijzonder is en welke mogelijkheden er zijn in onderwijsvormen. We hebben een wervingscampagne gemaakt aan de hand van de candidate journey die inspeelt op de emotie van de kijker met een persoonlijk verhaal.

 

Targeting van potentiële leraren op social media

De eerste stap was om met deze open vacaturevideo de juiste profielen op social media te targeten.

 

 

Een authentieke promotiefilm voor het middelbare onderwijs in de regio Nijmegen

Wanneer potentiële leraren naar de landingspagina zijn geleid, zien zij de volledige promotiefilm. Dit is een authentieke film die regio Nijmegen laat zien als een inspirerende werkplek voor een leraar.

 

Diensten:

Videostrategie
Videoproductie
Videomarketing

Datum:

July 8, 2021