Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Case

Vitas

Vitas en VideoExpress hebben in co-creatie cursus video's geproduceerd voor productverduidelijking.

Doel
Productverduidelijking
Sector
Gezondheidszorg en welzijn
Prettige samenwerkingspartner, ze denken goed mee en durven waar nodig is hun eigen mening te geven wat ten goede komt van het resultaat.
Rainier Ducro
Mede-eigenaar

De uitdaging

De producten van Vitas verduidelijken met een serie video’s

Vitas is een ambitieuze, jonge en frisse onderneming die een vitaliteitsplatform voor onderwijzend Nederland hebben ontwikkeld. De applicatie biedt content over sporten, food, lifestyle en mindfulness. Hoe kunnen Vitas en VideoExpress aantrekkelijke en pakkende video’s maken die het personeel van scholen écht in beweging brengt?

 

De oplossing

Hoge kwaliteit video’s die de doelgroep informeert en in beweging brengt

Vitas hebben we voorzien van video’s met hoge kwaliteit. De video’s informeren de doelgroep over bewegen, voeding, lifestyle en mindfulness én brengt de doelgroep in beweging. VideoExpress heeft de filmproductie van 30+ video’s uitgevoerd. Bekijk hieronder de beelden:

 

Sportvideo’s

De doelgroep beweegt middels een serie video’s met hierin een actrice die de oefeningen uitbeeldt. De oefeningen worden uitgevoerd op een timer en opzwepende premium muziek. Je krijgt zin om te bewegen als je deze video’s ziet!

  

Food, lifestyle en mindfulness video’s

In de serie van video’s over mindfulness, food en lifestyle informeren deskundigen de doelgroep en brengen ze de doelgroep in beweging met oefeningen. Met meerdere camera zijn er dynamische beelden gemaakt met ondersteunende graphics.

 

  

 

Het resultaat

Een online platform met hoge kwaliteit video’s die de doelgroep informeert en in beweging brengt

De professionele video’s boosten de start van het vitaliteitsplatform voor Vitas. Vitas heeft voor de lange termijn hoge kwaliteit video’s waarmee zij waarde creëren voor hun doelmarkt.

Diensten:

Filmproductie

Datum:

January 23, 2021