Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

2D animatievideo

Een 2D animatievideo is dé tool om een complexe boodschap op een eenvoudige manier te vertellen. Met animatie is het mogelijk om van een video van slechts één of twee minuten een boodschap op een duidelijke en heldere manier over te brengen. Hierbij maken we gebruik van mooie animaties om de boodschap kracht bij te zetten. Een 2D animatie maakt dingen mogelijk die met normale video niet haalbaar zijn.

Trotse videopartners

2D animatievideo laten maken

Een 2d animatievideo laten maken door VideoExpress geeft je letterlijk eindeloze mogelijkheden. We kunnen deze video precies maken zoals jij dat wilt en een animatie is bij ons dan ook altijd maatwerk. Hierbij houden we rekening met jouw huisstijl en spitsen we de inhoud toe op de doelgroep. We beginnen met de boodschap die je wilt vertellen en bepalen vervolgens samen hoe we deze het beste naar voren kunnen brengen middels de animatie. Het is ook mogelijk om de boodschap in een normale video te versterken met een animatie. Hierbij combineren we (bewegende) visuals met echte beelden om deze te verduidelijken.

Deze video's maakten we eerder

Waarom een 2D animatievideo van VideoExpress?

VideoExpress levert hoge kwaliteit video’s op, maar hier stopt het niet. Wanneer we samen tevreden zijn over het resultaat, gaan we door naar het volgende station: de distributie van de 2D animatie. Je wil deze video natuurlijk laten zien aan jouw doelgroep, maar hoe doe je dit? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. VideoExpress denkt namelijk mee met je tijdens het gehele proces. Als de video klaar is helpen we je om deze te verspreiden, via bijvoorbeeld social media. We kijken met je mee hoe we deze video ook echt bij de doelgroep kunnen krijgen.

Kosten en mogelijkheden 2D animatievideo

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stap in de VideoExpress en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen