Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Ik wil een video of animatie

Ben jij op zoek naar een pakkende video voor jouw bedrijf? Bijvoorbeeld een korte bedrijfsfilm of een 2D- of 3D animatie? Dan gaan we graag voor je aan de slag met een creatieve video of animatie met een duidelijke boodschap. En we waarschuwen je alvast: wij houden niet van standaard en saai. We maken van jouw boodschap een echt verhaal. Onderscheidend, effectief en perfect passend bij je doelgroep.

Marketingoplossingen

Leads genereren

Met opvallende videocontent en slimme targeting zorgen we ervoor dat onze video-oplossingen echte lead-machines worden!

Neem contact op

Meer websitebezoekers

Video’s trekken de aandacht. Met unieke en doeltreffende video’s zorg je ervoor dat jouw sociale mediaprofielen opvallen en verhoog je de SEO-waarde van je website.

Neem contact op

Merkbekendheid

Wil je jouw merk goed onder de aandacht brengen van je doelgroep? Zet dan videostrategie in! Zo laat je perfect zien waar jouw merk voor staat. Zichtbaar en overtuigend.

Neem contact op

Productverduidelijking

Wist je dat mensen veel liever een duidelijke video zien van een nieuw product dan een plaatje of tekst? Met onze toegankelijke video’s en animaties zit jij dus zeker goed.

Neem contact op

Eventcommunicatie

Heb je een evenement op de planning staan? Trek de aandacht, boost je kaartverkoop en voorzie alle aanwezigen van de belangrijkste informatie met een video. Na je evenement zorgen we voor extra exposure met bijvoorbeeld een aftermovie.

Neem contact op

HR-oplossingen

Employer branding

Met video’s breng je op een toegankelijke en leuke manier jouw bedrijfswaarden in beeld. Voor de mensen in jouw organisatie, maar ook om nieuw talent aan te trekken.

Neem contact op

Recruitment

Met een goede videostrategie zorg je ervoor dat jij juist dat nieuwe talent aantrekt, dat ook perfect in jouw bedrijf past.

Neem contact op

Onboarding en training

Wil je nieuwe mensen opleiden? Dan bespaar je tijd én geld door te kiezen voor goede trainings- en onboarding-video’s. Zo weet je zeker dat iedereen de juiste kennis krijgt!

Neem contact op

Interne communicatie

Wij weten hoe belangrijk interne communicatie is voor jouw organisatie. Video’s zorgen voor het menselijke aspect en meer betrokkenheid.

Neem contact op

Ik wil een videostrategie en videodistributie

Als je video’s wilt inzetten om je bedrijfsdoelen te halen, dan heb je een goede strategie nodig. En dat is precies waar wij je mee kunnen helpen. Stap in de sneltrein van de VideoExpress! Samen verkennen we jouw plannen, bepalen we de route en de bestemming en zorgen we er natuurlijk voor dat jouw doelgroep ook instapt bij jouw reisverhaal. We helpen je ook met het verspreiden van de video content. Van Social media management, social advertising tot e-mailcampagnes.