Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Aftermovie

Een Aftermovie is dé manier om terug te kijken op een evenement, geweldig bedrijfsfeest of een succesvolle beurs. Niets laat beter zien hoe een evenement is verlopen dan een aftermovie. Na het kijken van een aftermovie weet je weer precies hoe de sfeer die dag was. Een aftermovie bied je de mogelijkheid om de volgende editie van het evenement optimaal te promoten. Na het zien van deze video, heeft de kijker gegarandeerd zin in het volgende evenement!

Trotse videopartners

Aftermovie laten maken

Een aftermovie laten maken door VideoExpress geeft je als bedrijf de kans om een uniek visitekaartje af te geven. Een aftermovie heeft bij ons bijna geen beperkingen. We kunnen tijdens een draaidag zowel opnames vanaf de grond als vanuit de lucht maken. Dit zorgt voor spectaculaire beelden die de sfeer van die dag optimaal samenvatten. VideoExpress maakt van jouw aftermovie een video die impact maakt!

Waarom een Aftermovie van VideoExpress?

VideoExpress levert hoge kwaliteit video’s op, maar hier stopt het niet. Wanneer we samen tevreden zijn over de aftermovie en een slimme videostrategie dan hebben we pas het eerste station bereikt. Vanaf dit punt kunnen we door naar het volgende station: de distributie van de aftermovie. Je wil de aftermovie natuurlijk laten zien aan jouw doelgroep, maar hoe pak je dit aan? Ook tijdens dit proces denken we graag met je mee. Als de video klaar is helpen we je om deze te verspreiden, via bijvoorbeeld Instagram, Facebook of YouTube. Hierin staan de wensen en behoeften van de klant centraal en kijken we naar de best passende oplossing voor jou. We zorgen ervoor dat jouw doelgroep de video ook echt te zien krijgt.

Kosten en mogelijkheden aftermovie video

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stap in de VideoExpress en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen