Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Testimonial video

Een testimonial is een video waarin jij jouw klanten aan het woord laat om te vertellen over jouw bedrijf, product of dienst. Niets vertelt een beter en eerlijker verhaal over jouw bedrijf dan een tevreden klant. De video is een persoonlijk verhaal van een klant die uit eigen ervaring vertelt over jouw product of dienst. Natuurlijk kunnen we hier wel wat in sturen door de juiste vragen te stellen, maar de basis is een puur en eerlijk verhaal.

Trotse videopartners

Testimonial video laten maken

Een testimonial video laten maken door VideoExpress geeft je als bedrijf de kans om te laten zien hoe klanten over jouw bedrijf denken. Samen zorgen we ervoor dat het een video wordt die een eerlijk verhaal schetst over hoe jullie product of dienst de klant heeft geholpen. We kijken welke eigenschappen van producten of diensten jullie graag uit willen lichten. Aan de hand hiervan stellen we vragen op die we aan de klanten stellen en welke de basis vormen van de testimonial video.

Deze video's maakten we eerder

Waarom een Testimonial video van VideoExpress?

Bij VideoExpress staat de hoge kwaliteit van de testimonial video centraal. Hier stopt het echter niet. Als de video naar tevredenheid is afgerond hebben we pas het eerste station bereikt. Dit is het startpunt naar het volgende station: de distributie van de testimonial video. Je wil de video natuurlijk laten zien aan jouw doelgroep, maar hoe pak je dit aan? Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken mee tijdens dit proces en hebben ervaring over hoe dit het beste kan worden aangepakt. Als de video klaar is helpen we je om deze te tonen aan de juiste doelgroep, via bijvoorbeeld social media of YouTube. Ook hierin kijken we samen met de klant naar de best passende oplossing. We zorgen ervoor dat de doelgroep de video ook echt te zien krijgt.

Kosten en mogelijkheden testimonial video

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stap in de VideoExpress en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen