Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Instructievideo

Een instructievideo is dé manier om uit te leggen hoe een product of dienst werkt. In een instructievideo kun je stap voor stap uitleggen hoe jouw doelgroep een product  gebruikt of handeling uitvoert. In een instructievideo komen alle sterke punten van jouw product of dienst naar voren. Het geeft de mogelijkheid om alles stapsgewijs uit te leggen in één video. Bij een instructiefilm kan het soms raadzaam zijn om te werken met 2D animatie of 3D animatie in de video. Dit maakt het mogelijk om bepaalde punten verder te verduidelijken.

Trotse videopartners

Instructievideo laten maken

Een instructievideo laten maken door VideoExpress geeft je als bedrijf de kans om een uniek visitekaartje af te geven aan je klanten. We zorgen ervoor dat het een video wordt die stap voor stap de boodschap laat zien die jij wil. Samen gaan we aan de slag om een instructievideo te maken die opvalt en impact maakt! Eerst kijken we naar de boodschap die je wilt vertellen en bepalen vervolgens samen hoe we deze het beste naar voren kunnen brengen. Wat moet het product uitstralen? Welke eigenschappen zijn uniek? Welke stappen wil je duidelijk naar voren laten komen? Uit deze vragen ontstaat een script en shootinglist of storyboard dat de basis vormt voor de instructievideo.

Deze video's maakten we eerder

Waarom een Instructievideo van VideoExpress?

VideoExpress levert hoge kwaliteit video’s op, maar hier stopt het niet. De video is slecht het eerste station. Vanaf dit punt gaan we door naar het volgende station: de distributie van de instructievideo. Je wil de instructievideo natuurlijk laten zien aan jouw doelgroep? Ook hiervoor ben je bij VideoExpress aan het juiste adres. Wij denken met je mee tijdens het gehele proces. Als de video klaar is helpen we je om deze te verspreiden, via bijvoorbeeld social media. Hierin kijken we samen met de klant naar de best passende mogelijkheden. We zorgen ervoor dat jouw doelgroep de video ook echt te zien krijgt.

Kosten en mogelijkheden instructievideo

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stap in de VideoExpress en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen