Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is het middel om het verhaal van een bedrijf aan de buitenwereld te vertellen. Je presenteert je bedrijf met een bedrijfsvideo op een professionele manier naar jouw (potentiële) klanten. Met een video toon je op een originele manier jouw onderscheidend vermogen aan de doelgroep. Een bedrijfsfilm is een video (middel) die helpt om jouw bedrijfsdoelen te behalen.

Trotse videopartners

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken door VideoExpress geeft je als bedrijf de kans om een uniek visitekaartje af te geven aan je klanten. We zorgen ervoor dat het een video wordt die precies laat zien waar jouw bedrijf voor staat. Samen gaan we aan de slag om een bedrijfsvideo te maken die impact maakt! Eerst kijken we naar de boodschap die je wilt vertellen en bepalen vervolgens samen hoe we deze het beste kunnen visualiseren. Wat maakt het bedrijf uniek? Wat willen jullie uitstralen? Welk gevoel wil je overbrengen? Hieruit ontstaat een script dat de basis van de bedrijfsvideo vormt.

Deze video's maakten we eerder

Bedrijfsfilm laten maken

VideoExpress levert hoge kwaliteit video’s op, maar hier stopt het niet bij. Wanneer we samen tevreden zijn over het resultaat, gaan we door naar het volgende station: de distributie van de bedrijfsfilm. Je wil deze video natuurlijk laten zien aan al jouw (potentiële) klanten, maar hoe? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. VideoExpress denkt graag mee met je tijdens dit proces. Als de video klaar is helpen we je om deze te verspreiden, via bijvoorbeeld social media. We kijken samen met de klant hoe we deze video ook echt bij de doelgroep kunnen krijgen.

Kosten en mogelijkheden bedrijfsfilm

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stap in de VideoExpress en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen