Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Commercial

Een commercial is dé manier om een product of dienst onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Door middel van een commercial kun je jouw boodschap tot leven brengen en hier een gevoel aan koppelen. Met een commercial versterken we het merk en zorgen we dat deze top-of-mind komt bij de doelgroep. Een goede commercial maakt indruk en blijft hangen in de gedachte van de kijker.

Trotse videopartners

Commercial laten maken

Een commercial laten maken door VideoExpress geeft je als bedrijf de kans op een sterke en unieke manier onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. We zorgen ervoor dat het een video wordt die precies laat zien waar jouw product of dienst voor staat. Samen gaan we aan de slag om een commercial te maken die impact maakt en blijft hangen! Eerst kijken we naar de boodschap die je wilt vertellen en bepalen we vervolgens samen hoe we deze het beste naar voren kunnen brengen. Wat maakt jouw product/dienst uniek? Wat willen jullie hiermee uitstralen? Welk gevoel wil je oproepen bij de doelgroep? De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor het script en shootinglist van de commercial.

Deze video's maakten we eerder

Waarom een Commercial van VideoExpress?

VideoExpress levert hoge kwaliteit video’s op, maar hier stopt het niet. Wanneer we samen tevreden zijn over het resultaat, gaan we door naar het volgende station: de distributie van de commercial. Je wil deze video natuurlijk laten zien aan al jouw (potentiële) klanten, maar hoe gaat dit in zijn werk? Ook hiervoor ben je bij VideoExpress aan het juiste adres. Wij denken namelijk mee met je tijdens het gehele proces. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Als de video klaar is helpen we je bij het verspreiden. Dit kan via bijvoorbeeld social media, tv of YouTube. We kijken samen hoe we deze video ook echt bij jullie doelgroep kunnen krijgen zodat deze gezien wordt.

Kosten en mogelijkheden commercial

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stap in de VideoExpress en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen