Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

3D animatievideo

Een 3D animatievideo is het middel om een project of product tot leven te brengen. Een zeer complexe boodschap vertellen in een normale video is vaak lastig. Met een korte 3D animatie kan een complex concept of lastige boodschap op een duidelijke en heldere manier tot leven worden gebracht. Veel informatie kan op een visuele manier binnen een kort tijdsbestek worden gecommuniceerd waardoor de doelgroep meteen een beeld krijgt bij jouw boodschap.

Trotse videopartners

3D animatievideo laten maken

Een 3d animatievideo laten maken door VideoExpress geeft je letterlijk eindeloze mogelijkheden. We kunnen deze precies maken zoals jij dat wilt en is daarom ook altijd maatwerk. Hierbij houden we rekening met jouw huisstijl en spitsen we de inhoud toe op de doelgroep. Allereerst kijken we naar de boodschap die je wilt vertellen en bepalen vervolgens samen hoe we deze het beste naar voren kunnen brengen middels de 3d animatie. Het is ook mogelijk om 3d animatie toe te voegen aan een normale video. Hierbij voegen we (bewegende) visuals toe aan echte beelden om deze te verduidelijken.

Deze video's maakten we eerder

Waarom een 3D animatievideo van VideoExpress?

VideoExpress levert hoge kwaliteit video’s op, maar hier stopt het niet. Wanneer we samen tevreden zijn over het resultaat, gaan we door naar het volgende station: de distributie van de 3D animatie. Je wil deze video natuurlijk laten zien aan al jouw potentiële klanten, maar hoe? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. VideoExpress denkt namelijk met je mee tijdens het gehele proces. Als de video klaar is helpen we je om deze te verspreiden, via bijvoorbeeld social media of andere kanalen. We kijken samen met jou hoe we deze video ook echt bij jullie doelgroep kunnen krijgen.

Kosten en mogelijkheden 3D animatievideo

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Stap in de VideoExpress en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen