Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Case

Top Bakkers

Het creëren van een impactvolle brand movie binnen een krap tijdsbestek, die de essentie van het merk perfect visualiseerde en de doelgroep in het hart raakte

Doel
Merkbekendheid
Sector
Levensmiddelen- en drankindustrie

De uitdaging

Top Bakkers, een netwerk van lokale warme bakkers in heel Nederland, wilde een brand movie creëren die hun merk op unieke wijze zou visualiseren en een blijvende indruk zou maken bij hun doelgroep. Ze waren op zoek naar een creatieve partij die hen kon verrassen met unieke shots en een ijzersterk creatief concept, maar hadden ook te maken met een zeer krappe deadline. Het was een uitdaging om binnen een tijdsbestek van slechts 3 weken concepting, shotlist, planning, filmproductie en editing te voltooien.

De oplossing

Om aan de eisen van Top Bakkers te voldoen, heeft VideoExpress uitgebreide brainstorms gehouden om een diepgaand begrip te krijgen van waar het merk voor staat. Met deze kennis in het achterhoofd heeft VideoExpress een concept bedacht en verschillende creatieve opties gepresenteerd. Door nauwe samenwerking met Top Bakkers werd het concept verder verfijnd om de essentie van het merk optimaal weer te geven. Daarnaast heeft VideoExpress Top Bakkers volledig ontzorgd in de uitwerking van het concept, en een gedetailleerde shotlist en planning opgesteld.

Het resultaat

Dankzij de inspanningen van VideoExpress heeft Top Bakkers nu een brand movie die het merk op unieke wijze visualiseert en diep resoneert met hun doelgroep. De video maakte een bijzondere indruk tijdens een presentatie op een event voor de aangesloten bakkers. Het creatieve concept en de unieke shots werden zeer gewaardeerd door het publiek en de video slaagde erin om de essentie van Top Bakkers op een krachtige manier over te brengen.

Ondanks de strakke deadline en beperkte tijd om de productie te voltooien, heeft VideoExpress de uitdaging met succes aangepakt en een kwalitatief hoogstaande brand movie afgeleverd. De scherpe feedback van Top Bakkers speelde een essentiële rol bij het bereiken van dit succes en hielp bij het verfijnen van het eindproduct.

Diensten:

Concepting
Shotlist
Filmproductie

Datum:

May 11, 2023