Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Case

Boksfabriek

De Boksfabriek wilde meer klanten aantrekken voor haar fitnessafdeling. VideoExpress ontwikkelde een videocampagne die zich richtte op verschillende doelgroepen. Binnen 8 weken genereerde de advertentiecampagne meer leads en merkbekendheid

Doel
Werven van nieuwe klanten en Naamsbekendheid
Sector
Sport

De uitdaging 

De Boksfabriek Nijmegen is een boksschool die ook fitnesslessen aanbiedt. Het bedrijf wil meer klanten aantrekken voor de fitnessafdeling, maar heeft moeite om de juiste doelgroep te bereiken.

De oplossing 

VideoExpress heeft een videocampagne met eigen leden ontwikkeld voor de Boksfabriek Nijmegen. De campagne richt zich op drie verschillende doelgroepen: beginner man, beginner vrouw, vriendengroepen, prestatiegerichte sporter en 50+.

De campagne wordt ingezet op Facebook en Instagram. VideoExpress maakt gebruik van advertenties, remarketing om potentiële klanten te targeten en slimme leadformulieren. 

De campagne wordt ondersteund door e-mailmarketing. Boksfabriek stuurt gerichte e-mails om potentiële klanten te overtuigen om eenjaarabonnement voor fitness af te sluiten bij de Boksfabriek Nijmegen.

Het resultaat 

De campagne was een groot succes! De merkbekendheid werd verhoogd. Er kwam een online stroom van mensen naar de kanalen van de Boksfabriek. Binnen 8 weken heeft VideoExpress meer dan 62 leads gegenereerd voor de Boksfabriek Nijmegen.

Diensten:

Strategie en concepting
Filmproductie
Social advertising

Datum:

October 9, 2023