Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Case

Veldsink Advies

Een landelijke videocampagne voor het werven van klanten voor het product financiële planning

Doel
Werven van klanen
Sector
Financiële dienstverlening

De uitdaging

Hoe kunnen we met een videocampagne een trigger creëren bij de doelgroep zodat de doelgroep een afspraak maakt met een adviseur van Veldsink Advies? Van dit soort aanvragen gaat ons hart sneller kloppen. Impact maken met video content, daar houden wij van.

De oplossing

De strategie is samen met de klant uitgewerkt. Hierna hebben wij een concept uitgewerkt voor Veldsink. Vervolgens hebben we de pre production, production en post production gecoördineerd.

 

Doelgroep

Het verhaal is doelgroepgericht verteld. Wat zijn de dromen en doelen van de doelgroep? De doelgroep zich laten herkennen in het verhaal dat was het streven.

 

Storytelling

De kijker wordt meegenomen in een aantrekkelijk verhaal zodat de kijker blijft kijken. Dit is gedaan aan de hand van storytelling principes. People love stories!

 

Een inkijkje bij een gesprek met een adviseur

Wat kan de doelgroep zich voorstellen bij een afspraak met de adviseur? We hebben dit gevisualiseerd in het tweede gedeelte van de video. De doelgroep krijgt een beter beeld over wat diegene kant verwachten.

 

Positief gevoel

Veel mensen stellen keuzes over de toekomst liever uit. De toekomst is voor velen nog niet tastbaar. Daarnaast zijn financiële onderwerpen complex en saai voor velen. We hebben dit tastbaar willen maken met een positief gevoel in de video. Een financiële planning laten maken is iets om naar uit te kijken!

Het resultaat

Een mooie videocampagne met een lange en korte variant die de aankomende jaren gebruikt wordt voor online adverteren. Bekijk hieronder het eindresultaat.

Diensten:

Strategie/Concepting
Casting
Filmproductie

Datum:

June 30, 2022