Door op "Accepteer" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Case

Würth

Een complex product duidelijk en pakkend uitleggen in een animatievideo om leads te genereren

Doel
Productverduidelijking en leads genereren
Sector
Groothandel

De uitdaging

Hoe kunnen we de doelgroep meenemen in een aantrekkelijk, duidelijk en pakkend verhaal bij een complex product zodat zij getriggerd worden om contact op te nemen met Würth? Challenge accepted! Hier komen wij ons bed voor uit.

De oplossing

Een animatievideo in social media advertenties die een trigger creëert bij de doelgroep.

 

Unique buying reasons

In de video wordt verteld waarom de doelgroep dit product zou kopen bij Würth. Deze unique buying reasons zijn gebaseerd op de koopmotieven van de doelgroep.

 

Storytelling

De kijker wordt meegenomen in een aantrekkelijk verhaal zodat de kijker blijft kijken. Dit is gedaan aan de hand van storytelling principes. People love stories!

 

De nieuwe en betere wereld

In de eerste scène is de werkplaats blauw. Hier loopt nog niet alles op rolletjes. De hoofdpersoon is minder zelfverzekerd en ervaart minder rust.

In de volgende scène is de werkplaats rood. Hier loopt alles op rolletjes door het ORSY systeem van Würth. De klant straalt plezier, rust en zelfverzekerdheid uit in de nieuwe en verbeterde situatie.

Het resultaat

De animatievideo staat op de productpagina. Daarnaast wordt de animatievideo verspreid op verschillende social mediakanalen waar de doelgroep actief is. Er zijn lange en korte varianten gemaakt voor social advertising. De resultaten kunnen we binnenkort met je delen. Bekijk hieronder het eindresultaat.